Online voetbalschoenen: 4 soorten voetbalschoenen die je online kunt kopen

More shoppers enjoy online browsing than in-store shopping - report

Om van je favoriete spel te genieten, moet je de juiste voetbalschoenen kopen. Om je te helpen, zijn hier de belangrijkste soorten voetbalschoenen die je online kunt vinden:

verwisselbare noppen

Het heeft zes grote metalen noppen die in de buitenzool zijn geschroefd. De lengte van de noppen kan eenvoudig worden aangepast voor maximale grip. Het aanpassen van de lengte van de noppen helpt ook om uitglijden te voorkomen bij het spelen in modder of onder water.

Het moet ook worden vermeden op kunstgras of binnenvelden. Omdat balanceren onmogelijk is. Daarom bestaat er een risico op blaarvorming en letsel. Om veiligheidsredenen moeten schoenen op zachte ondergronden worden gedragen.

Als je van plan bent voetbalschoenen kopen, moet je er rekening mee houden dat ze zwaarder zijn dan andere voetbalschoenen. Dit komt door de metalen studs.

gegoten noppen

Het beschikt over een rubberen zoolplaat met 12 geïntegreerde noppen. In de meeste gevallen zijn noppen veel korter dan verwisselbare noppen.

Het goede aan de laarzen is dat ze strak, licht en comfortabel zijn. Bovendien wordt je gewicht gelijkmatig over de zool verdeeld voor een perfecte balans. Dit minimaliseert de kans op blessures.

Laarzen zijn ideaal voor gebruik op harde vloeren. Het kan echter ook in de modder worden gebruikt. Bij gebruik in de modder moet erop worden gelet dat u niet uitglijdt of valt.

Astro zolen

Ze worden ook wel voetbaltrainers genoemd en zijn ideaal voor het spelen en trainen op kunstgras en andere harde ondergronden. In plaats van noppen heeft de buitenzool kuiltjes. Dimple speelt een belangrijke rol bij het bieden van optimale tractie.

Het goede aan hen is dat ze zeer onwaarschijnlijk zijn om gewond te raken. Dit komt omdat je gewicht gelijkmatig wordt verdeeld. Er is dus geen angst om te vallen.

Laarzen zijn veilig in gebruik, maar zijn meestal zwaarder dan andere laarzen die gemaakt zijn voor zachte of harde velden.

niet-strepende schoenen

Ze zijn vergelijkbaar met voetbaltrainers, maar hebben meestal onopvallende zolen die zijn ontworpen om geen sporen achter te laten op rubberen kruimelvelden. Ze hebben meestal een lichtgewicht bovenwerk dat ideaal is voor zaalvoetbal en zaalvoetbal.

conclusie

Dit zijn de belangrijkste soorten voetbalschoenen die online te vinden zijn. Koop je laarzen bij een gerenommeerde site om te voorkomen dat je geld verliest.