Hedendaagse webontwerpen, iPad- en iPhone-ontwikkelingstechnologie

De iPad-markt is te identificeren. Om de markt te begrijpen, is het van cruciaal belang om het beste ontwerp voor de behoefte te bereiken. Ja, er is een groot scherm met levendige kleuren, maar de ontwikkeling van de iPad-app zal astatisch aangenaam moeten zijn. Geeft aan dat het lastig is om op de hoogte te zijn van een niet goed scherm. iPad-ontwikkeling escaleert in vooruitgang. Maak niet de fouten in het ontwerp, waardoor u de daadwerkelijke markt kwijtraakt. Iedereen ontwerpt vrij eenvoudig een app, maar dat betekent niet dat ze correct App laten maken zijn geformuleerd. De daaropvolgende stappen helpen u bij het maken van de beste ontwerpbeslissingen voor uw tablet.

Gadgets: Het kalenderjaar kende weinig van de grootste veranderingen sinds 2009. De nieuwe iPhone 5 werd met veel tamtam uitgebracht en Google lanceerde zijn eigen Nexus 4 en Nexus 10; De eerste soort is een smartphone, ontwikkeld in samenwerking met LG, en de laatste is een 10 inch Android-tablet, een mobiele app ontwikkeld door Samsung.

Nadat je alles hebt bewerkt en gerepareerd, heb je een ftp-client nodig om de werkelijke en meest waarschijnlijke te uploaden, maar gebruik niet de ftp van je host. We gebruiken cyberduck, dat werkt op pc en Mac. Ontdek ook fetch en Filezilla, evenals classicFTP.

Je kunt niet blindelings ‘Iedereen’ zeggen. Software moet een doel- en doelgroepmarktplaats hebben. Simpel gezegd: waarom zouden mensen in uw app investeren, als het voor deze mensen waardevol is? Er bestaan ​​al honderden en duizenden iOS-applicaties op i-tunes. Tenzij de jouwe iets aantrekkelijks en geweldigs heeft, zal iemand het downloaden en zeker niet kopen! Geef dus een motief voor je ontwikkeling.

In de wereld van vandaag is het gemakkelijker dan ooit om een ​​app op de markt te brengen, wat betekent dat u meer mensen uw app kunt leren en ze ertoe kunt aanzetten deze te kopen dan voorheen. Of je er nu een leuke app of een essentiële app van wilt maken, je kunt er vrij eenvoudig achter komen hoe je ze kunt maken. Het enige dat u hoeft te doen, is een paar basisgeheimen te zien die u helpen uw volledige haalbare doel te bereiken.

Maar terwijl de meeste programmeurs en bedrijven zich richten op het ontwikkelen van een app die in een essentiële behoefte voorziet, is er feitelijk een of zelfs iPhone OS-app-ontwikkelaar die, om beter gebruik te kunnen maken van al deze specifieke kenmerken van de nieuwe Apple iPhone 4 en de iOS 4 om apps te maken die geen echte bedoeling dienen. Het resultaat is een gekke applicatie waar niemand om geeft. Of, in zeldzame gevallen, komt een gelukkige iPhone OS 4-ontwikkelaar een gekke app programmeren die in de smaak valt bij talloze smartphone-lijners. Laten we nu eens kijken naar de vijf gekste, raarste en gekste resultaten van de ontwikkeling van iPhone 4-apps.

Het is ook belangrijk om andere apps van andere toonaangevende ontwikkelaars te downloaden en te experimenteren. Om een ​​goede gebruikerskennis van uw app te garanderen, moet u zich afvragen waarom deze applicaties altijd de leiders zijn in de elementen die ze hebben gebruikt om een ​​geweldige ervaring op te bouwen. Bekijk ook de actuele ideeën van usability-expert Jakob Nielsen.

Als je geen codeerervaring hebt, probeer je waarschijnlijk niet een van de moeilijkste ontwikkelingsplatforms te leren die er zijn, bekend als Xcode. Waarom leert u in plaats daarvan niet op een ongecompliceerde manier schieten en geeft u veel minder geld uit aan uw app, en verdient u er ook mee. Als je de beste apps in de App Store hebt bekeken, zul je merken dat apps excelleren. Als je het nog niet hebt gehoord: een app genaamd “iFart” bracht op de eerste dag meer dan $ 27.000 op en werd uiteindelijk gelanceerd. Het enige dat de app deed, was een paar opties bieden over wat geluidsproducten zijn. Zo ontwikkel en app je binnen 2 uur!